Vi som gör

Man kallar oss Doers.

Vår expertis ligger i gränssnittet HR/kommunikation/organisation/hållbarhet. Vår superkraft är vår breda palett av olika kompetenser och erfarenheter. Vi vågar påstå att vi har branschens mest engagerade och kunniga projektledare, ledarskapsutvecklare, HR-konsulter, förändringsledare, kommunikationsexperter, hållbarhetsexperter, strateger och coacher.

Vi som gör

Vår superkraft är vår breda palett av olika kompetenser och erfarenheter. Vår expertis ligger i gränssnittet HR/kommunikation/organisation/hållbarhet. Vi vågar påstå att vi har branschens mest engagerade projektledare, ledarskapsutvecklare, förändringsledare, kommunikationsexperter, affärsutvecklare, hållbarhetsexperter, strateger och coacher. Vi kallar oss Doers.

Peter Röjhammar

PETER RÖJHAMMAR

Vår doer inom organisatoriskt lärande och beteendedesign. Är nördigt intresserad av människor, beteenden och värderingar. Surfar, åker skidor och springer för att samla energi. Favoritordet är “Fint!

"Det ska va lätt att göra rätt!"

phone icon
email icon
Anna Hamilton

ANNA HAMILTON

Vår doer inom agil HR, OKRs och People Analytics. Projektledare som är kraftigt beroende av kaffe och musik. Älskar att fixa Doingsfester och tar högsta tonen i “Picadilly Circus”.

"Våga testa. Kör ba kör!"

phone icon
email icon
Mikael Botnen Diamant

MIKAEL BOTNEN DIAMANT

Vår doer inom hållbarhet, oavsett om det handlar om strategi-, organisations- eller ledarskapsfrågor. Du hittar honom vid spisen, trumsetet eller i klacken på Hammarbymatcher.

"Det här löser vi!"

phone icon
email icon
Carl-Johan Schultz

CARL-JOHAN SCHULTZ

Vår doer inom kommunikation, hållbarhet & affärsutveckling. Gör det komplexa enkelt och det enkla till strategi. Hämtar energi i naturen och älskar söndagar.

"Omställning = inställning"

phone icon
email icon
Kristina Vallin

KRISTINA VALLIN

Vår doer inom ledarutveckling, HR och organisationsutveckling. Nördig kring människor, beteenden, konflikter. Tycker ord kräver kärlek.

"De flesta människor behöver mer kärlek än vad de förtjänar"

phone icon
email icon
Karin Pihl

KARIN PIHL

Vår doer inom people and culture och agil HR. Trivs bäst framför ett glittrande hav med något gott på tallriken och i glaset. Proffsfyndar på Tradera.

"I know more than I knew before"

phone icon
email icon
Sofia Swedenborg

SOFIA GRUNDÉN

Vår doer inom projektledning med fokus på digital kommunikation. Har ett avundsvärt tålamod och uthållighet! Älskar tidiga morgnar på landet och bryggyoga.

"Book the trip, buy the shoes, eat the cake"

phone icon
email icon

CHRISTIAN FREDRIKSSON

Vår doer inom ledarskap, affärsutveckling och innovation. Är nyfiken på allt, inte minst på hur människor i grupp fungerar. Trivs lika bra i boxningsringen som på meditationsskudden.

"Shit va intressant! Berätta mer."

phone icon
email icon
Leila Ljungberg

LEILA LJUNGBERG

Vår doer inom medledarskap & kultur i morgondagens organisationer. Undviker med flit termen “agil” med där har hon har sin passion! Kickboxas, lyfter tungt och mediterar.

"Sharing is Caring"

phone icon
email icon
Anna Lans

ANNA LANS

Vår doer inom ledarutveckling  och kommunikation. Är queen inom coaching för långsiktigt hållbara prestationer.  Sjunger i jazzband och har Doings vassaste humor.

"Klara, färdiga, kör!"

phone icon
email icon
Ellen Landberg

ELLEN LANDBERG

Vår doer inom inkludering, mångfald, kultur och ledarutveckling. Är starkt värderingsstyrd och tycker det mesta är intressant. Reflekterar jämt, älskar djur och att bada året runt.

"Intressant. Hur menar du då?"

phone icon
email icon
Stina Arnby

STINA ARNBY

Vår doer inom projektledning och kommunikation. Vetgirigast i gänget med djupa non-profit rötter. Älskar att ha vinden i håret.

"Om du inte ser det fina i dina medmänniskor har du inte tittat efter"

phone icon
email icon
Lena Noaksson

LENA NOAKSSON

Vår doer inom HR och organisationskultur. Specialicerad på tillväxföretag. Är sällsynt social. Padelfreak med stort friskluftsbehov som älskar att vakna.

"Lyckligast när man dör vinner!"

phone icon
email icon
Emma Forsgren

EMMA FORSGREN

Vår doer inom framtidens arbete, kultur och ledarskap. En mycket otålig Östersundsbo som kan alla Alpers liftsystem baklänges. I sömnen. Och så är hon vår VD också.

"Hur svårt kan det va?"

phone icon
email icon
Johanna Friman

JOHANNA FRIMAN

Vår doer inom varumärke, kommunikation o strategisk processledning. Bastufreak som är uppvuxen på skärgårdsö. Älskar att leka och är glad jämt!

"Du har aldrig fått en människa att må bra i onödan"

phone icon
email icon

EVA LINDVIK

Vår doer inom ledarskap, organisationskultur och affärsutveckling. Gör det komplexa hanterbart, bit för bit. En hyfsat stabil ålänning med uppkavlade ärmar som slutat leka kontor.

"Det är roligare när det är roligt"

phone icon
email icon
Stella Marthin

STELLA MARTHIN

Vår doer inom rekrytering och försäljning. Skapar värme och skratt var hon än går. Lagar alltid alldeles för mycket mat, är en manisk svampplockare och briljerar på swahili.

"Omöjligt, vad är det?"

phone icon
email icon

MALIN PÅHLS HANSSON

Vår doer inom projektledning, digitalisering och kommunikation. Finlandssvensk logoped som ägnat mest tid åt styrelseengagemang och politiskt påverkansarbete. Alltid för rekvisita med färg.

"Maximering med måtta!"

phone icon
email icon
Lurvet

LURVET

Vår maskot som påminner oss om att inte ta oss själva på fööör stort allvar. Som är en jäkel på jonglering, skapar hållbar förändring och får oss att dansa på väg till jobbet.

Make things happen!

phone icon
email icon