Press

Pressmeddelande 2022-03-24

DOINGS HÅRDSATSAR PÅ HÅLLBARHET Hållbarhetsprofilen byter bransch för att skapa mer impact Carl-Johan Schultz, tidigare strateg och planner på Forsman & Bodenfors, har idagarna börjat på Doings (House of Impact AB) för att lyfta byråns hållbarhetsarbetetill nästa nivå. Doings..

Pressmeddelande 2020-04-08

    En månad in i pandemin står vi alla tillsammans inför en ny digital utmaning   Hur håller vi ut, ihop och igång på jobbet?  En månad av pandemi och vi har alla insett att vi står inför en..

Pressmeddelande 2018-07-19

    Går det att bygga framgångsrika bolag på enbart engagemang och med fokus att maximera människors potential, både sina kunders och medarbetares? Svaret är JA! Duon Lena Noaksson och Eva Lindvik startade Doings hösten 2016 och redan 2017 omsatte de 11 M kronor med en lönsamhet på över 13 % procent. Drygt 80 kunder och nio anställda i..

Lite mer om våra tjänster

Inför strategiarbetet – en workshop för förändringskraft

Står ni inför affärsplanearbete eller strategiska diskussioner framåt för er affär? Här är en synnerligen kraftfull workshop, designad efter era behov, som stärker er handlingskraft så att varje ledare vet vad de skall göra och hur de skall agera..

Dags för nytt steg i karriären?

Vi erbjuder dig ett professionellt bollplank som coachar dig genom alla stegen. Du får hjälp att slipa på ditt personliga varumärke, att identifiera dina drivkrafter, styrkor och kompetenser samt ge dig de verktyg och den träning som krävs för att..

Dags att börja jobba mer digitalt?

Genom välbeprövade beteendevetenskapliga metoder kan våra erfarna people change managers hjälpa er och er organisation att få era nya digitala arbetssätt att hända.

People analytics – digital HR

Att skapa faktabaserade underlag till beslut som rör medarbetare och chefer i en orga-nisation innebär att vi kan styra både vår befintliga och kommande personalstyrka åt rätt håll och skapa resultat! Läs mer här:

Ledarskapsutveckling för handlingskraft

Förändringskraftiga och engagerade ledare och medarbetare är nyckeln till hög konkurrenskraft, menar vi. I våra utvecklingsprogram för ledningsgrupper såväl som i individuella coachnings- och mentorsprogram ger vi dig konkreta verktyg, stärker din motivation samt ökar handlingskraft och förmåga att leda..