Lite mer om våra tjänster

Inför strategiarbetet – en workshop för förändringskraft

Står ni inför affärsplanearbete eller strategiska diskussioner framåt för er affär? Här är en synnerligen kraftfull workshop, designad efter era behov, som stärker er handlingskraft så att varje ledare vet vad de skall göra och hur de skall agera..

Dags för nytt steg i karriären?

Vi erbjuder dig ett professionellt bollplank som coachar dig genom alla stegen. Du får hjälp att slipa på ditt personliga varumärke, att identifiera dina drivkrafter, styrkor och kompetenser samt ge dig de verktyg och den träning som krävs för att..

Dags att börja jobba mer digitalt?

Genom välbeprövade beteendevetenskapliga metoder kan våra erfarna people change managers hjälpa er och er organisation att få era nya digitala arbetssätt att hända.

People analytics – digital HR

Att skapa faktabaserade underlag till beslut som rör medarbetare och chefer i en orga-nisation innebär att vi kan styra både vår befintliga och kommande personalstyrka åt rätt håll och skapa resultat! Läs mer här:

Ledarskapsutveckling för handlingskraft

Förändringskraftiga och engagerade ledare och medarbetare är nyckeln till hög konkurrenskraft, menar vi. I våra utvecklingsprogram för ledningsgrupper såväl som i individuella coachnings- och mentorsprogram ger vi dig konkreta verktyg, stärker din motivation samt ökar handlingskraft och förmåga att leda..