People Interim

Förändring sker inom alla områden i en organisation idag. Många av våra kunder behöver ibland en Doer på plats i verksamheten, för en kortare eller längre period, för att få förändring att verkligen hända.

Vi tror att ständigt lärande är en nyckel till att leva i konstant förändring och att ökad konkurrenskraft är just förmågan att lära och utvecklas. För dig som kund – säkerställer vi att du får arbeta med en utvecklingsorienterad Doer med högsta engagemang som får saker att hända och som ständigt utvecklas och ligger i framkant.

Som stöd för att skapa långsiktigt hållbar förändring har vår Doer ett ramverk kring handlingskraftig projektledning – vår “Make it Happen modell” samt vårt hållbarhetskoncept “LEVA”, som är navet i vår verksamhet. Utöver detta har vi en ambitiös kompetensdelningskultur där varje uppdrag och utmaning delas för att ständigt lära och utveckla oss själva om vad som verkligen funkar i praktiken! 

Vi arbetar branschoberoende inom kompetensområdena marknad/kommunikation – HR – verksamhetsutveckling – affärsutveckling. Exempel på roller vi gör – Projektledare – Förändringsledare – People Change Manager – People Experts. Kort och gott;  roller där förändring,  människa och digitalisering oftast är den röda tråden. 

Är du intresserad av att höra mer om vår metod för långsiktigt hållbart förändringsarbete? Vi vill gärna höra om era behov och berätta hur vi kan hjälpa er att få er förändring att hända!

Hör av er till Lena eller Camilla på telefon eller mail här nedan, så tar vi en kaffe och pratar vidare.