Frukostsamtal om Digital kommunikation.

Alla pratar om att vår kommunikation behöver vara Mobile First. Men hur påverkar detta konkret din reklamproduktion nu och framåt i tiden? Inhouseproduktion är också en stark trend alla ser. Men vet du vad du bör lägga inhouse och vad du kan lägga ut på byråer?

 

Välkommen till oss och få reda på hur du genom hela kundresan kan hitta fler öppningar och ingångar för att prata med dina kunder på ett nytt och mer relevant sätt.

 

Vi knyter ihop byråtänket; vilka är mottagare av brief och uppdrag från dig som kommunikation/marknadschef; med att få igång tankar och funderingar kring hur ni jobbar idag och hur ni skulle kunna göra för att få ännu bättre effekt i ett samhälle och tid när människor generellt är trötta på att bli bombarderade med irrelevant kommunikation.

 

Så. Dags för marknadsavdelningen 2.0 där öppenhet och samarbete är nyckeln till framgång- vi jobbar tillsammans mot samma mål!

 

Vi delar inspirerande insikter och vrålbra tips på digital kommunikation samt intressanta case. Vi satsar på att få en dialog om lärdomar och utmaningar. Vi, Johanna Friman och Sofia Swedenborg, ser fram emot en givande morgon! Vi hoppas du går härifrån med ideer, inspiration, nya kontakter och energi!

 

Vi vill hålla gruppen till max 8 personer, så att vi får bra gruppdiskussioner,
Kl. 0800- 0930 hos oss på Nybrokajen 7, 4tr.
Frukost, nätverkande och vår fina utsikt över Nybroviken ingår 🙂 Naturligtvis är det kostnadsfritt.

 

Välkomna!

Anmäl dig nedan till 26/4 2019-eventet

  • NamnEfternamn