Frukostsamtal om digitala förändringsprojekt

med människan i fokus!

Låt oss säga det på en gång, vi ogillar att man över huvud taget måste skriva ordet ”digitalt” framför förändring. All förändring är digital idag! Ändå  är det viktigt att belysa det ordet just denna morgon.

 

För vi menar att vi parallellt med detta lilla ord måste fokusera på såväl beteende, kultur och engagemang för att verkligen få effekt. För det är en sak att implementera nya digitala system och processer. Att faktiskt få oss vanliga dödliga vanedjur att förstå, gilla och ändra våra arbetssätt är en helt annan femma.

 

Välkommen på en härlig frukost med temat digitala förändringsprojekt. Tillsammans med oss, Anna Hamilton och Emma Forsgren, spanar vi på forskningen och delar våra perspektiv och erfarenheter kring ämnet med fokus på människor, beteendeförändring, engagemang och kultur. Det vi kallas Human Onboarding. Vi ser också självklart framemot att också höra dina tankar och lärdomar.

 

Vi samlas hos oss, runt vårt omtalade bord kl 08-0930 hos oss på Nybrokajen 7, 4tr. Vi är max 8 personer/gång. Naturligtvis är det kostnadsfritt. Utsikt och frukost ingår 🙂
Mera inspiration i ämnet hittar du i vår blogg här.

 

Varmt välkomna!

Anmäl dig nedan till 23/5 2019-eventet

  • NamnEfternamn